Clough Grove Road, Sheffield

Rear extension 

The client wished to create a single storey extension to the rear of the property, which would include a combined living/kitchen/dining space. 

We assisted the client through the design process by exploring a number of design solution to assist him in ascertaining which worked best for his budget. It was an interesting project being situated adjacent to the railway line and we ensured that the relevant authorities were informed and the necessary approvals acquired as part of the planning process.

The sleek white rendered flat roof extension provides a contemporary design solution which we are very proud of.

Client Testimonial

I’ve found MAAD Studio to be incredibly helpful in guiding me through the whole process of planning and building our extension.

  • There is much more to his work than just the required drawings.

  • Within a few days Moi had established that we required planning permission due to our proximity to Network Rail, providing comprehensive details regarding the rules of building close to the railway line, something we had no idea about.

  • Help to find suitable builders for the job.

  • available to answer questions.Took the time to explain the whole process, and always

  • Clear price plan for their work, including other costs (like Council planning permission, structural engineers etc).

  • Very diligent and professional in his approach to the job.